17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Μητρόπολη Φιλίππων τον Σεπτέμβριο

Ακροάσεις (29 Ιουλίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τους Σεβ. Μητροπολίτες Βοστώνης κ. Μεθόδιο, από τις ΗΠΑ, και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, από την Ελλάδα, με τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρο κ. Ελευθερίο Κουτσαφτάκη.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, με τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Παύλο Κίτσο, Ιεροκήρυκα, και τους Εντιμ. κ.κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, Δήμαρχο Θάσου, Αλέξανδρο Πουταχίδη, Αντιδήμαρχο Δήμου Νέστου, Αρχέλαο Γρανά, Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και συνεργάτες αυτών, προσκαλέσαντας τον Πατριάρχη να επισκεφθεί επίσημα την Μητρόπολη αυτή του Θρόνου.

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο κ. Marek Solczynski, Νούντσιο του Βατικανού στην Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν, με τον νέο Αρχιεπίσκοπο κ. Walter Erbi, νεοδιορισθέντα Νούντσιο στην Λιβερία και την Σιέρα Λεόνε, ο οποίος μέχρι την πρόσφατη προαγωγή του υπηρετούσε ως πρώτος Σύμβουλος στη Νουντσιατούρα στην Άγκυρα, και τον νέο Σύμβουλο στην Άγκυρα Οσιολ. π. Arnaud du Cheyron de Beamont.

Τον Εντιμ. κ. Hamza Cebeci, Σύμβουλο του Εξοχ. Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, και Πρόεδρο του Darülaceze Vakfi, με τους συνεργάτες του.

Ton Eντιμ. κ. Ertuğrul Genç, τ. Δήμαρχο Ματσούκας (Maçka) Τραπεζούντος.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ