18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (12-26 Ιουνίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. M. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, στους γάμους του Εντιμ. κ. Δημητρίου Πέλκα, διακεκριμένου ποδοσφαιριστή, με την Ευγεν. κ. Κυβέλη Μάρδα, οι οποίοι τελέστηκαν στις 26 Ιουνίου 2022, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, στην εξόδιο Ακολουθία της αειμνήστου Μαρίνης Λαμπράκη – Πλάκα, Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείου Αλέξανδρου Σούτσου και διατελέσασας αναπλ. Υπουργού Πολιτισμού-Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, από το Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας, την Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022.

Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Αλικαρνασσού, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή για τους αποφοίτους του εφετινού σχολικού έτους.

Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου, κατά τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Αντωνίου της Παδούης, που τελέστηκε την Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022, στον φερώνυμο ΡΚαθολικό Ναό στο Σταυροδρόμιο.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθάγγελο, Αρχειοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου,  σε επιστημονική συνάντηση εξειδικευμένων συντηρητών, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022, στον Ι. Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης Νεοχωρίου Βοσπόρου, αναφορικά με  την αποκατάσταση του ξυλόγλυπτου εικονοστασίου του περικαλλούς αυτού Ναού.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Διονύσιο Τζίτζο, Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Πριγκηποννήσων, στους γάμους του Εντιμ. κ. Πρόδρομου Κοσμάογλου με την Ευγεν. κ.  Σελίν Ερσάν, οι οποίοι τελέστηκαν στις 18 Ιουνίου 2022, στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Τιμόθεο Ραϊλάκη-Βρανά στους γάμους του Εντιμ. κ. Πασχάλη Αφθονίδη με την μνηστή του Ευγεν. κ. Tuğçe, στις 18 Ιουνίου 2022, στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μ. Ρεύματος.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ