17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (15-18 Μαΐου 2022)

18 Μαΐου 2022

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Λεόντιο Καρίκα, κληρικό της Ι.Μ.Θεσσαλονίκης.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Γεράσιμο Βλατίτση, κληρικό της Ι.Μ.Δράμας, με τον Εντιμ. κ. Ευστάθιο Μελικίδη, επιχειρηματία.

Τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ιωάννη Γιαπιτζίογλου, κληρικό της Ι.Μ.Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Τον Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Κωνσταντίνο Καγιάντελεν, κληρικό της Ι.Μ.Χαλκηδόνος, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του.

Όμιλο Καθηγητών, φοιτητών και αποφοίτων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, υπό τον Ελλογιμ. Αναπληρ. Καθηγητή κ. Γρηγόριο Λιάντα.

Τις Ελληνίδες Πρωταθλήτριες Πυγμαχίας Ευγεν. κυρίες Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου και Μαριλένα Τσάνη, και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Εντιμ. κ. Βασίλειο Κοκόλη, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πόλη.

17 Μαΐου 2022

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τους Θεοφιλ. Επισκόπους Αριανζού κ. Βαρθολομαίο, Χριστουπόλεως κ. Εμμανουήλ και Αργυρουπόλεως κ. Αμβρόσιο, βοηθούς του Σεβ. Μητροπολίτου Γερμανίας.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Μ. Ρεφερενδάριο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ιωάννη Δεμιρτζόγλου, Διευθυντή του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου, από την Πόλη.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Έξαρχο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Κωνσταντίνο Σανταλτζίδη, επιχειρηματία, από την Πόλη, με την ευκαιρία των επικειμένων ονομαστηρίων του.

Όμιλο Καθηγητών και Ιεροσπουδαστών του Θεολογικού Σεμιναρίου Αγίου Πέτρου Τσέτινιε Μαυροβουνίου, υπό τον Ιερολ. Διάκονο κ. Blagoje Rajković, Καθηγητή της Σχολής, ο οποίος προσέφερε στον Παναγιώτατο αναμνηστικά δώρα εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννικίου.

Την Ευγεν. κ. Διονυσία Μπινιώρη, Συνταξιούχο, με τον υιό της Εντιμ. κ. Βασίλειο Σκαρλάτο, Σπουδαστή, από την Αθήνα.

16 Μαΐου 2022

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, με την ευκαιρία των προσφάτων ονομαστηρίων του.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ναθαναήλ Φελεσάκη, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ελληνορθοδόξου Ενορίας Αγίου Νικολάου Μάλτας.

Tον Σεβ. Μητροπολίτη των εν τη Πόλει Συροϊακωβιτών κ. Filüksino Yusuf Çetin, ο οποίος συνεχάρη τον Παναγιώτατο και δι’ Αυτού το ποίμνιο της Μητρός Εκκλησίας με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Πάσχα.

15 Μαΐου 2022

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αξώμης κ. Δανιήλ, με τον Εντιμ. κ. Goerge Constantin, Γραμματέα της Ι. Μητροπόλεως, από την Αντίς Αμπέμπα.

Την Ευγεν. κ. Oksana Chumak, Γραμματέα του “Πανεπιστημίου Σταυροπηγίου” της πόλεως Λβιβ Ουκρανίας, η οποία του επέδωσε την απόφαση και το σχετικό δίπλωμα επιτίμου Διδάκτορος του Πανεπιστημιακού αυτού ιδρύματος.

Την Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Ελλογιμ. Καθηγήτρια κ. Κλειώ Σγουροπούλου, με τον Κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, Ελλογιμ. Καθηγητή κ. Χαράλαμπο Πρέσσα, τους Ελλογιμ. Καθηγητές κυρία Στεφανία Χλουβεράκη και κ. Δημήτριο Μακρή, και αντιπροσωπεία της Πρυτανείας του ιδίου Πανεπιστημίου, αποτελούμενης από τους Εντιμ. κυρίους Παναγιώτη Δούρο και Χρυσόστομο Νάτση, και τις Ευγεν. κυρίες Κωνσταντίνα Παναγιωτακοπούλου και Ιφιγένεια Μανίκα.

Τον Εντιμ. κ. Rostislav Krimer, μαέστρο της Ορχήστρας Δωματίου “East-West”, από τη Βόννη.

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Πέλκα, ποδοσφαιριστή, με την Ευγεν. κ. Κυβέλη Μάρδα, οι οποίοι του επέδωσαν το προσκλητήριο των επικειμένων γάμων τους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ