17.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (3-4 Μαΐου 2022)

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

-Τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Νικόδημο Σαϋδάμ, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία και τον υιό τους Μάρκο, τον οποίο ευλόγησε και ευχήθηκε ο Πατριάρχης για τη γιορτή του. Για τον ίδιο σκοπό, δέχθηκε τον Μουσικολ. κ. Γεώργιο Κιοσέογλου, Άρχοντα Α’ Δομέστικο της Μ.τ.Χ.Ε., και την Ευγεν. κ. Ειρήνη Δημητρίογλου-Αμπατζή, από την Πόλη.

-Τον Εντιμ. κ. Ανδρέα Λαλιώτη, ιδιωτικό υπάλληλο, από την Πάτρα.

-Όμιλο προσκυνητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, υπό τον Εντιμ. κ. Κυριάκο Εμμανουηλίδη.

-Τους Οσιωτ. Ιερομονάχους κ.κ. Χαρίτωνα Δοχειαρίτη και Ιωακείμ Καρεώτη, Έφορο και Διευθυντή της Αθωνιάδας Σχολής αντίστοιχα, τον Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Γαλάνη, Καθηγητή της Αθωνιάδας, και όμιλο τελειοφοίτων μαθητών της ιστορικής Σχολής, με τον Εντιμ. κ. Κυριάκο Χατζηστεφάνου, Υποψήφιο Διδάκτορα Θεολογίας.

-Τον Ιερολ. Διάκονο κ. Σεραφείμ Σιγιάννη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.

-Τον Πανοσιολ. Δρ. Nikolaus Krasa, Πρωτοσύγκελλο της ΡΚ Αρχιεπισκοπής Βιέννης, με την Ελλογιμ. κ. Andrea Pinz, επί κεφαλής του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της Αρχιεπισκοπής Βιέννης, και τους Ελλογιμ. Δρ. Christoph Berger, Πρύτανη της Εκκλησιαστικής Παιδαγωγικής Σχολής, Δρ. Hubert-Philipp Weber, Γραμματέα του Καρδιναλίου Christoph Schönborn και άρτι επιλεγέντα για τη θέση του Πρύτανη του ιδίου Πανεπιστημίου, καθώς και τον Δρ. Θεόδωρο Αλεξόπουλο, Καθηγητή Θεολογίας στο αυτό εκπαιδευτικό ίδρυμα. Στη συνάντηση παρέστη και ο Εντιμολ. κ. Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου και Διευθυντής του Α’ Πατριαρχικού Γραφείου.

-Την Εξοχ. κ. Ελένη Γαλαθιανάκη, Πρέσβη της Ελλάδος στο Αμμάν, με τον σύζυγό της, Εντιμ. κ. Δημήτριο Δεληγιάννη, Επιχειρηματία, από την Αθήνα.

-Τον Εντιμολ. κ. Αλέξη Κατσαρό, Άρχοντα Λαμπαδάριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών.

-Τον Εντιμ. κ. Αλέξανδρο Χατζόπουλο, Ασφαλιστή, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Αναστασία, και τον Εντιμ. κ. Ευστάθιο Γαβριηλίδη, Ασφαλιστή, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Βικτωρία, από την Καβάλα.

-Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Στέλγια, Καθηγητή Αγγλικής γλώσσας, από την Πόλη.

-Την Ελλογιμ. κ. Ελένη Μαθιοπούλου, Εκπαιδευτικό, από την Αθήνα.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ