25.9 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (5-8 Μαρτίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις 5-8 Μαρτίου
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε:
Τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνα, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα επικείμενα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό δέχθηκε και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δαφνουσίας κ. Σμάραγδο.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, ο οποίος επικαλέστηκε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 50 ετών από της εισόδου
του στον ιερό κλήρο. Ο Πατριάρχης συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο και επαίνεσε την εύορκο διακονία του κατά τη μακρά περίοδο που διετέλεσε Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου, καθώς και την πολυετή υπηρεσία του στην Πατριαρχική Αυλή, από διάφορες θέσεις ευθύνης, συμπεριλαμβανομένων αυτών του τελευταίου Μ. Αρχιδιακόνου του αοιδίμου Πατριάρχου Δημητρίου και του πρώτου Μ. Πρωτοσυγκέλλου του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη, κληρικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα επικείμενα ονομαστήριά του.

Τον Εντιμολ. κ. Γρηγόριο Νταραβάνογλου, Άρχοντα Μαΐστορα της Μ.τ.Χ.Ε., από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Χαράλαμπο Αηδονόπουλο, Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, με την Ευγεν. κ. Ευθυμία Καραγιαννίδου,Οικονομολόγο και τον Ελλογιμ. κ. Ευάγγελο Ισαάκ Ιωαννίδη, Καθηγητή Ουρολογίας στο Α.Π.Θ., με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Νάνσυ Ανοιξά, επιχειρηματία, από τη Θεσσαλονίκη.

Την Ευγεν. κ. Βασιλική Γκάργκουλα,Σύμβουλο Τύπου του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη, με τον σύζυγό της Εντιμ. κ. Παντελεήμονα Βαλασόπουλο, Δημοσιογράφο – Ανταποκριτή στην Γερμανία.

Τον Ελλογιμ. κ. Ιωάννη Καστανά, Νομικό, από την Κύπρο, με τις Ελλογιμ. κυρίες Σοφία Βρόντου, Νομικό, και Αναστασία Κολοφωτιά, Δημ. Υπάλληλο, από την Αθήνα.
Τον Εντιμ. κ. Σωτήριο Πολύζο, Δημοσιογράφο, με τον αδελφό του Εντιμ. κ. Γεώργιο Πολύζο, από τον Βόλο.
Την Ευγεν. κ. Μαρία Ζιώγα, με τον σύζυγό της Εντιμ. κ. Ηλία Καλτσίδη, Ιεροράπτες, από τη Θεσσαλονίκη.
Τον Εντιμ. κ. Mimmo Sessa και την Ευγεν. κ. Umberta Fabris, της Διεθνούς Κινήσεως των Fokolari, από την Πόλη.
Τους Εντιμ. κ.κ. Selim Barlas, Επιχειρηματία, και Cafer Bozκurt, Αρχιτέκτονα, από την Πόλη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ