22.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (26/2 – 2/3/2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις (2 Μαρτίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρούσε κ. Ναούμ, ο οποίος του παρέδωσε εκ μέρους  του Μακ. Πατριάρχου Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου την απαραίτητη ποσότητα ροδελαίου για την παρασκευή του Αγίου Μύρου, συνοδευόμενο από τον Ευλαβ. Διάκονο κ. Ιωάννη, από την Επαρχία Σόφιας, και τον Ελλογιμ. κ. Angel Vodenicharov, Διοικητικό Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας Βουλγαρίας. Κατά την ακρόαση παρέστη και ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Χαράλαμπος Nichev, Ιερατικώς Προϊστάμενος της Βουλγαροφώνου Κοινότητος της Πόλεως.

Tον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Πολύκαρπο Θεοφάνη, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοινότητος Σμύρνης, με την μητέρα του Ευγεν. κ. Ειρήνη Θεοφάνη.

Εκπροσωπήσεις (26 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Νικόδημο Σαϋδάμ, στην κηδεία του αειμνήστου Georges (Jorj) Todman, που τελέστηκε από τον ΡΚαθολικό Ναό του Αγίου Πνεύματος Harbiye, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιάκονο κ. Παΐσιο, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Εντιμ. κ. Kani Kaya, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, στα Ταταύλα.

Από τον Πανοσιολ. Δευτερεύοντα κ. Αλέξανδρο, στο γεύμα που παρέθεσε το Πανεπιστήμιο Bilgi της Πόλεως, προς τιμήν διπλωματών και άλλων προσωπικοτήτων, την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, στις εγκαταστάσεις του.

Ακροάσεις (27 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο, με κληρικούς της Επαρχίας του και τον Οσιολ. Ιερομόναχο Χρυσόστομο, Γέροντα του Ιερού Κελλίου Αγ. Χρυσοστόμου Σκήτης Κουτλουμουσίου.

Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων Χανίων, με Μοναχούς της  Αδελφότητός του και τους Εντιμ. κ.κ. Θωμά Κυριακίδη και Ευστάθιο Σγουρίδη, επιχειρηματίες.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Χαράλαμπο Nichev, με τους Προέδρους των Βουλγαροφώνων Κοινοτήτων της Πόλεως Εντιμ. κ. Βασίλειο Λιάζε και της Αδριανουπόλεως. Εντιμ. κ. Δημήτριο Γιώτοφ, με την οικογένειά του.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Θεοφάνη Λάππα, Ιερετικώς Προϊστάμενο της ενορίας Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Düsseldorf, και τον Οσιολ. Ιερομόναχο κ. Αμφιλόχιο Μπουργασλή, εφημέριο στην ίδια ενορία.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Μαϊστορα κ. Ευάγγελο Χρόνη, υψηλόβαθμο στέλεχος του Ομίλου Λάτση και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Λάτση, από την Αθήνα.

Tον Εντιμολ. Άρχοντα Ασηκρήτη κ. Επαμεινώνδα Πανταζόπουλο, Τραπεζίτη, Αντιπρόεδρο του Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.

Τον Ελλογιμ. Δρ. Αντώνιο Χριστόπουλο, Ιατρό Πνευμονολόγο, Πρόεδρο του παραρτήματος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος στην πόλη των Πατρών και ιδιοκτήτη του θεραπευτηρίου “Asthma Clinics”, και τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Κάνιστρα, ταξιδιωτικό πράκτορα, από την Πάτρα.

Όμιλο Αθλητών και παραγόντων της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης της Ελλάδος υπό την ηγεσία του Εντιμ. κ. Ευαγγέλου Λιόλιου.

Τον Εντιμ. κ. Σωτήριο Τζούμα, Επικοινωνιολόγο-Δημοσιογράφο, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Γαλάνη, Αστυνομικό, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Διοικητική υπάλληλο, οι οποίο υπηρετούν στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ