22.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑ (ΦΩΤΟ)

Πέρα, Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2021

Η Μεγαλώνυμος Κοινότητα Σταυροδρομίου, την Τρίτη το απόγευμα, υποδέχτηκε με μία μεγάλη αγκαλιά και κάθε επισημότητα, τον Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, στο νέο του ”σπίτι”, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ως Αρχιερατικώς Προϊστάμενος, στην οικεία Κοινότητα.

Η Εφοροεπιτροπή Σταυροδρομίου, δια του προέδρου της Γεωργίου Παπαλιάρη, καλωσόρισε με λόγους ζεστούς και τιμητικούς τον αγαπητό σε όλους Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των κ.κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου (Ζωγράφειο), Στράτου Δολτσινιάδη (Μεσάχωρο), Ευαγγελίας Κανάρη (Ζάππειο), Γεωργίου Πετρίδη (Ίδρυμα Βαλουκλή) και Γιάννη Γιγουρτσή (Σύμβουλος Εκπαίδευσης).

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο προκάτοχος του κ. Ανδρέα, Σεβ. Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αντιφώνηση του κ. Ανδρέα. Η άρτια οργανωμένη εκδήλωση έκλεισε μουσικά, με αγαπημένες μελωδίες από τρίο εγχόρδων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν σύσσωμη η Εφοροεπιτροπή Σταυροδρομίου, ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Επίσκοπος Τράλλεων κ. Βενιαμίν, ο κ. Σταύρος Χριστοδουλίδης, Πρόξενος της Ελλάδος στην πόλη μας, Άρχοντες οφφικιάλιοι, ιερείς, δάσκαλοι και καθηγητές των ομογενειακών σχολείων και θεσμικοί φορείς της Ομογένειας και του Προξενικού Γραφείου της Ελλάδος στην Πόλη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ