21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Ανάσταση του Κυρίου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε κατά το μεσονύκτιο στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης η Ανάσταση του Κυρίου. Της αναστάσιμης Παννυχίδος και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, οι οποίες τελέστηκαν χωρίς την παρουσία πιστών συμφώνως προς τους ισχύοντες περιορισμούς προς αποτροπήν εξαπλώσεως της πανδημίας, στο ναΰδριο της Σχολής προεξήρχε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. 
Χριστός Ανέστη!

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 
ΙΕΡΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ 
Αγαπητοί μας, 
Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης! Το Πάσχα.
Ευχόμαστε μέσα από τις καρδιές μας η Ανάσταση του Κυρίου να μας δείξει τον δρόμο προς την αγαλλίαση και την αληθινή ευτυχία.
Ας εστιάσουμε στα όμορφα και στις μικρές απολαύσεις που έχει η ζωή. Ένα χαμόγελο, μία ένδειξη αγάπης στον συνάνθρωπο μας, με όποιον τρόπο μπορούμε και χωρίς να περιμένουμε κάποιο αντάλλαγμα… 
Η αγάπη, ένα αίσθημα τόσο δυνατό, μπορεί να κάνει τον κόσμο, στον οποίο ζούμε και όπου πρόκειται να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, καλύτερο! Ένα χαμόγελο, ακόμα και σε κάποιον άγνωστο, στον δρόμο περαστικό, μπορεί να κάνει κάποιον ευτυχισμένο! Στο χέρι μας είναι να ομορφύνουμε τον κόσμο μας, κυρίως στις δύσκολες αυτές ημέρες της πανδημίας. 
Καλό Πάσχα! 

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ