18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΔΩΡΕΑ ΟΜΟΓΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
Με μεγάλη χαρά γνωστοποιούμε στην ομογένεια ότι η αξιότιμη κ. Σοφία Ζαβράκη, ταμίας της Επιτροπής Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και γεραρό μέλος της Κοινότητας, δώρισε στην εκκλησία μας τις δύο οικογενειακές της κατοικίες. Ένα διώροφο ακίνητο μετά υπογείου, ξύλινης κατασκευής, που βρίσκεται επί της οδού Define sk. No4, εμβαδού 59,7 τ.μ.· κι ενός ετέρου διώροφου μετά υπογείου, έμπροσθεν της εκκλησίας, επί της οδού Hamit Vehbi sk. No22, εμβαδού 64,07 τ.μ. 
Η Ιερατική Προϊσταμενία, η Επιτροπή Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και σύσσωμη η Κοινότητα Νεοχωρίου ευχαριστεί θερμά για τη φιλογενή κίνηση προς την εκκλησία, που πιστά κι αγόγγυστα διακόνησε μαζί με τον αείμνηστο σύζυγό της, Αθανάσιο Ζαβράκη, και τόσες ευεργεσίες προσέφεραν στη διάρκεια της ζωής τους. 
Τα δύο ακίνητα έρχονται να προστεθούν στα γειτονικά του Ιερού Ναού οικήματα, όπως κι αυτών που πυρπολήθηκαν προ ετών και πλέον βρίσκονται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, και η αξιοποίησή τους θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την πληθυσμιακή μας ανάπτυξη με ομογενείς. 
Με αυτόν τον τρόπο, η αγαπητή κυρία Σοφία Ζαβράκη, εγγράφει το όνομά της στον κατάλογο των ευεργετών, που κόσμησαν την Κοινότητά μας, και γίνεται παράδειγμα προς μίμηση. 
Εκ της Ιερατικής Προϊσταμενίας και της Επιτροπής

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ