17 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ


ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 
Η Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος ανακοινώνει την απόκτηση ενός οκταθέσιου επιβατηγού μίνι βαν, το οποίο η Εφοροεπιτροπή θα χρησιμοποιήσει προκειμένου να εξυπηρετήσει τόσο τις ανάγκες των ενοριτών της Κοινότητας, όσο και των ομογενών που κατοικούν στην ευρύτερη Περιφέρεια Βοσπόρου. 
Η απόφαση της Εφοροεπιτροπής για την απόκτηση του εν λόγω οχήματος ελήφθη υπό το φως των συνθηκών που επικρατούν από τον Μάρτιο με την πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2, όπου έχει πλέον διαφανεί η ύπαρξη αυξημένης ανάγκης μεταφοράς των ομογενών με τρόπο ασφαλή, τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα (συχνή απολύμανση, καθαρισμός, κλπ). 

Έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των συμπολιτών μας, η Κοινότητά μας γνωστοποιεί ότι το όχημα θα εξυπηρετεί κατά προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες. Για τον λόγο αυτόν, δέον να δίδεται προτεραιότητα σε όσους συμπολίτες μας χρήζουν ιατρικής ή νοσοκομειακής περίθαλψης και χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς νοσοκομεία / ιατρεία / κλινικές. Δευτερευόντως θα εξυπηρετούνται οι πιστοί, ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν από τον χώρο τους στις εκκλησίες μας και αντιστρόφως, ενώ θα γίνεται ανάλογος προγραμματισμός ώστε το όχημα να εξυπηρετεί και κατά τη διάρκεια εκδρομών αναψυχής ή όπου αλλού κριθεί απαραίτητη η χρήση του —σε διάφορες περιοχές της πόλης μας— υπό την προϋπόθεση ότι η Εφοροεπιτροπή θα έχει ενημερωθεί εγκαίρως για το δρώμενο. 
Καταλήγοντας, υπογραμμίζουμε ότι το όχημα θα είναι – στο μέτρο του δυνατού – στη διάθεση και των άλλων Κοινοτήτων της Αρχιερατικής Περιφερείας Βοσπόρου.
Γνωστοποιούμε, επίσης, ότι η αγορά πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο τραπεζικού δανείου και η εξόφλησή του προγραμματίστηκε να γίνει σε 24 μηνιαίες δόσεις. 
Η Εφοροεπιτροπή της Κοινότητας


Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ