22.2 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Προβολή ντοκιμαντέρ στο Ρέθυμνο για τους Αγίους Τέσσερεις Μάρτυρες

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, παρουσιάστηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, 24ης Οκτωβρίου 2024, σε πρώτη προβολή το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τους ύμνους των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, με τίτλο: «Μαρτυρίου ύμνος – Ζωή ατελεύτητος», το οποίο δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής «Παύλος Βλαστός».

Προ της προβολής, ο κ. Αντώνιος Μιχελουδάκης, θεολόγος, Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων και καλλιτεχνικός διευθυντής και χοράρχης της Χορωδίας «Παύλος Βλαστός», χαιρέτισε το πολυπληθές ακροατήριο, αναφερόμενος στην προετοιμασία του εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, στην αποφώνησή του, τόνισε την αξία και τη σπουδαιότητα αυτής της εργασίας, η οποία αφήνει ως γλυκείς καρπούς τόσο τον πρόσφατα κυκλοφορηθέντα ψηφιακό δίσκο με τίτλο: «Μαρτυρίου Ύμνος» όσο και το όμορφο αυτό ντοκιμαντέρ, που γίνεται ένα ωραίο ταξίδι, το οποίο μας βοηθά να «συναπαντήσομε» με τους Αγίους Τέσσερεις Μάρτυρες, και συνεχάρη θερμά τον κ. Αντώνιο Μιχελουδάκη και όλα τα μέλη της Χορωδίας «Παύλος Βλαστός» για τη σπουδαία αυτή εργασία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ρεθύμνης, Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κ. Μανούσος Μαραγκάκης, Κληρικοί, Καθηγητές Πανεπιστημίου και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ