Free Porn
xbporn
21.6 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Ειδήσεις από την Μητρόπολη Πριγκηποννήσων (14 Οκτωβρίου 2024)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κος Δημήτριος, επανακάμψας εκ του εις το εξωτερικόν ταξειδίου του, εχοροστάτησεν εν τω Μητροπολιτικώ Ι. Ναώ του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, χθές, Κυριακήν, 13ην Οκτωβρίου, κατά την εν αυτώ τελεσθείσαν Θείαν Λειτουργίαν, μετά το πέρας της οποίας ετέλεσε τρισάγιον υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αειμνήστου Αθηνάς Μαρτίνου, σεβαστής μητρός του Άρχοντος Οφφικιάλου της Μητρός Εκκλησίας, κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου, Μεγάλου Ευεργέτου της καθ’ ημάς Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων.

Ο Ποιμενάρχης μας, την μεσημβρίαν της χθές, Κυριακής, επικοινώνησε τηλεφωνικώς μετά του Εντιμολ. κυρίου Μαρτίνου, διαβιβάσας αυτώ και διά ζώσης τα θερμότατα συλλυπητήρια και την βαθεία συμπάθεια αυτού τε και της περί αυτόν Εφοροεπιτροπής Πριγκήπου, επί τη εκδημία της εκλιπούσης πεφιλημένης μητρός του.

Εξάλλου, ο Ποιμενάρχης μας,την πρωίαν της σήμερον, Δευτέρας, 14ης ιδίου,μεταβάς εις το Κοιμητήριον της νήσου ανέγνωσε τρισάγιον επί του τάφου της κατά την απουσίαν αυτού θανούσης αειμνήστου Μαρίας Καρατζίκου, ευλαβούς γόνου της Πριγκήπου, και σεβαστής μητρός του Διακόνου της Επαρχίας Ιερολ. π. Βασιλείου και συζύγου του εκ των μελών της Εφοροεπιτροπής αυτής κ. Χαραλάμπη Καρατζίκου.

Η Ι. Μητρόπολις, εύχεται να αναπαύη ο Κύριος τας ψυχάς αυτών εν Χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως,

Ι4 Οκτωβρίου 2024

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ