Free Porn
xbporn
28.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για το έργο της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Μήνυμα απέστειλε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για την εκατονταετηρίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, το οποίο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του επίσημου Δείπνου προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου στο Σύδνεϋ.

Στο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός εξήρε τη διαχρονική και πολυδιάστατη προσφορά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στον Ελληνισμό και στην ευρύτερη αυστραλιανή κοινωνία, συνεχάρη θερμά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, ο οποίος «δε φείδεται κόπων για την ενότητα, την πρόοδο και τη συνέχεια του ελληνικού στοιχείου» και χαιρέτισε την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου στους εορτασμούς της εκατοναετηρίδος, η οποία παρουσία «δηλώνει εμφατικά τους άρρηκτους δεσμούς των ομογενών μας με την Ορθοδοξία».

The Message of the Prime Minister of Greece Mr. Kyriakos Mitsotakis for the centenary of the Holy Archdiocese of Australia, which was shown during the official Dinner in honour of His All-Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew in Sydney.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ