Free Porn
xbporn
29.8 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στο Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από χθες το βράδυ, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, το Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας, που βρίσκεται στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επίσημων δραστηριοτήτων του Πατριάρχη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τη στενή συνεργασία της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τοπικούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κατά την επίσκεψή του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέτα Μακρή, και τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων, Γιώργο Καλαντζή. Στη συνάντηση, ο Πατριάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την κοινωνική πρόνοια και τον ρόλο της Εκκλησίας στη στήριξη των νέων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχές για την συνέχιση του σημαντικού έργου του Οικοτροφείου και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και των τοπικών φορέων για το κοινό καλό της κοινωνίας.

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ