Free Porn
xbporn
25.4 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας Νικήτα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νικήτα, εόρτασε τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Shepherd’s Bush του Λονδίνου.

Με τον Αρχιεπίσκοπο συλλειτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιρλανδίας κ. Ιάκωβος και Νιγηρίας κ. Νικόδημος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), και οι Επίσκοποι (βοηθοί του Αρχιεπισκόπου) Μελιτηνής κ. Μάξιμος, Ιλίου κ. Ραφαήλ και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος. Παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Κολωνείας κ. Αθανάσιος.

Παρέστησαν: Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο βουλευτής Μπάμπος Χαραλάμπους, ο Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας Γιάννης Τσαούσης και ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ Κυριάκος Κούρος, συνοδευόμενοι από μέλη του διπλωματικού σώματος και πολλοί πιστοί.

Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας τέλεσε, επίσης, τον σαραντισμό για το νεογέννητο παιδί του διακόνου Γεωργίου και της Ευαγγελίας Ντάλλα, μια στιγμή που συγκίνησε όλο το εκκλησίασμα.

Ακολούθησε δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα, όπου ο Αρχιεπίσκοπος δέχθηκε από όλους εγκάρδιες ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ