Free Porn
xbporn
21.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (22-31 Ιουλίου 2024)

Ακροάσεις (28-31 Ιουλίου 2024)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο, με τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Δημήτριο Λινό, από τον Βόλο.

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

Τον Σεβ. ΡΚ Αρχιεπίσκοπο Foggia-Bovino κ. Giorgio Ferretti, με δώδεκα κληρικούς της εκκλησιαστικής επαρχίας του, συνοδευόμενους από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο των εν τη Πόλει ΡΚαθολικών κ. Massimiliano Palinuro.

Τον Πανοσιολ. Δευτερεύοντα κ. Καλλίνικο, ο οποίος ζήτησε και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Θεωνά Αθανασιάδη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Την Εξοχ. Υπουργό Πολιτισμού της Ελλάδος κ. Λίνα Μενδώνη. 

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Υπομνηματογράφο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Χριστόφορο Σωφρονίου, Ιατρό- Καρδιολόγο, ο οποίος επέδωσε στην ΑΘΠ το νέο βιβλίο του με τίτλο «Το ταξίδι του ψηφιδωτού στους τόπους και τους χρόνους-Τα ανά την οικουμένη εντοίχια χριστιανικά ψηφιδωτά και οι Ναοί που τα αποθησαυρίζουν».

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Οφφικιάλιο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γρηγόριο Χατζηελευθεριάδη, επιχειρηματία από την Αυστραλία.

Ακροάσεις (22-26 Ιουλίου 2024)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας κ. Νικήτα.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Πατριαρχικό Έξαρχο Μάλτας και Καθηγητή Πανεπιστημίου.

Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο των εν τη Πόλει ΡΚαθολικών κ. Massimiliano Palinuro, με τον Εντιμ. κ. Robert Cetera, Αρχισυντάκτη της εφημερίδος Osservatore Romano, και τον π. Simone Caleffi, συντάκτη θεμάτων οικουμενισμού.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ευδόκιμο Καρακουλάκη, από την Αθήνα.

Τον Αιδεσιμολ. Σακελλάριο της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Νικόδημο Σαϋδάμ, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό τον Ιερολ. Διάκονο κ. Παντελεήμονα Κιοσέ, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, τον Οσιωτ. Μοναχό Ιεζεκιήλ Ξενοφωντινό, από την Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου Κουδουνά Πριγκήπου, και τον Εντιμολ. κ. Παντελεήμονα Βίγκα, Άρχοντα Μ. Χαρτοφύλακα της Μ.τ.Χ.Ε. Ο Παναγιώτατος ευλόγησε τη ζωή, τις οικογένειες και τη διακονία τους.

Τον Ελλογιμ. κ. Θεόδωρο Αλεξόπουλο, Καθηγητή Θεολογίας, από την Αυστρία.

Το νέο Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Πέραν, υπό την προεδρία του Εντιμ. κ. Στυλιανού Μουχλίδη. 

Ἡ Α.Θ.Παναγιότης ὁ Πατριάρχης ἐπεσκέφθη τόν Ἱ. Ναόν Εὐαγγελιστρίας Προπόδων Ταταούλων καί ἐπεθεώρησε τάς ἐν αὐτῷ συνεχιζομένας καί λίαν προσεχῶς ὁλοκληρωθησομένας ἀνακαινιστικάς ἐργασίας, δαπάναις τοῦ Ἄρχοντος Ἐξάρχου τῆς Μητρός Ἐκκλησίας Ἐντιμολ. κ. Ἀθανασίου Μαρτίνου. Τόν Πατριάρχην ἡμῶν ὑπεδέχθη καί ἐνημέρωσεν ὁ Πρόεδρος τῆς Ἐκκλησιαστικῆς Ἐπιτροπῆς τῆς Κοινότητος Ἐντιμ. κ. Πρόδρομος Κοσμάογλου.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Δευτερεύοντα κ. Καλλίνικο, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Ιωάννου Φενερλή, που τελέστηκε από τον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μ. Ρεύματος, την Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ