Free Porn
xbporn
24 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Πατριάρχης σε ένα πολύτεχνο αφιέρωμα στον ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη

Απόψε, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Λευκάδας, έλαβε χώρα ένα πολύτεχνο αφιέρωμα στον ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, με τίτλο: “Πως μας θωρείς ακίνητος”, προς τιμήν της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος συνεχίζει την επίσημη επίσκεψή Του στο νησί.

Το αφιέρωμα στον Αριστοτέλη Βαλαωρίτη (1824 – 1879) πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την γέννησή του και διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Παραθέτουμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Νομού Πρεβέζης, της οποίας πρόεδρος είναι ο Άρχων Δεπουτάτος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ευάγγελος Κατσίμπρας.

Ακολουθούν φωτογραφίες του ilefkada.gr που έγραψε: “Η ομιλία όμως του Οικουμενικού μας Πατριάρχη άγγιξε τις καρδιές και θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη. Όπως επίσης και το δώρο του στο δήμαρχο Λευκάδας, Ξ. Βεργίνη, εκεί στο θέατρο, που δεν ήταν άλλο από αντίγραφο του παιδικού του τετραδίου με ποιήματα”.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ