Free Porn
xbporn
19.1 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (3-6 Ιουνίου 2023)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης, o Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Την Εφορεία της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, η οποία Τον προσεκάλεσε στην πανήγυρη της Μονής και στο επικείμενο εν αυτή Συνέδριο. 

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, με τον Εντιμ. Δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, και τους Εντιμ. κ.  Θεοφάνη Ισακίδη, Πρόεδρο της Ενώσεως Καππαδοκικών Σωματείων Ελλάδος, και Παναγιώτη Καπαρελιώτη, Θεολόγο, από την Αλεξανδρούπολη. 

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Χαράλαμπο Nichev, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαροφώνου Κοινότητος της Πόλεως, με όμιλο Πανεπιστημιακών Καθηγητών από την Σόφια, με επί κεφαλής τον Ελλογιμ. Καθηγητή κ. Shtelian D. Shterionov.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ειρηναίο Χατζηεφραιμίδη, Ιεροκήρυκα στην Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Ομοτιμ. Καθηγητή στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τον Εντιμ. κ. Αναστάσιο Ευθυμιάδη, Επιχειρηματία, από τον Βόλο.

Τον Πανοσιολ. κ. Κύριλλο, ΡΚαθολικό Κληρικό, Ηγούμενο της Ι. Μονής Pannonhalmi της Ουγγαρίας, με συνεργάτες του.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Μ. Ρεφερενδάριο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ιωάννη Δεμιρτζόγλου, Διευθυντή του Ζωγραφείου Γυμνασίου-Λυκείου, με τις τελειόφοιτες μαθήτριες Λυκείου Θεοδώρα Καγιακοπαράν, Μαρία Κελεπούρη και τις αυταδέλφες Άννα και Φωτεινή Μπαζγκάρλο. 

Τον Μουσικολ. Άρχοντα Μαΐστορα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Χρήστο Μηνάογλου, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Μαρία Διαγουμά, Πρόξενο στην Πρεσβεία της Ελλάδος στα Σκόπια.

Την Ευγεν. κ. Καλλιόπη Μεταξάκη, υπάλληλο του Πατριαρχείου, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων της. 

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, στην πανήγυρη της Ι.  Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2023.

Από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, κατά την βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Πάρη και Pinckney Ντούκοβιτς, που τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου, στη Νέα Υόρκη, στις 3 Ιουνίου 2023.

Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο, στα εγκαίνια του ανακαινισθέντος Ι. Ναού του Αγίου Ιωσήφ στο Mardin, της εκεί Αρμενοκαθολικής Κοινότητος, στις 4 Ιουνίου 2023. Επίσης, εκπροσώπησε τον Παναγιώτατο στην αφιερωματική εκδήλωση για τον αείμνηστο επιχειρηματία Arif Develi, που πραγματοποιήθηκε σε πολιτιστικό κέντρο της Πόλεως, στις 6 Ιουνίου 2023. 

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, στην πανήγυρη της Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων, στα Χανιά της Κρήτης, τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 5 Ιουνίου 2023.

Από τον Ιερολ. Διάκονο της Σειράς κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη, στη δεξίωση για την εθνική εορτή της Ιταλικής Δημοκρατίας, που παρετέθη στο Γενικό Προξενείο της Ιταλίας στην Πόλη, στις 5 Ιουνίου 2023. Η Α. Ιερολογιότης εκπροσώπησε επίσης τον Παναγιώτατο στην κηδεία του αειμνήστου Selahattin Çetiner, Στρατηγού ε.α., που τελέστηκε στο Τέμενος Selimiye, στις 6 Ιουνίου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ